Passie voor koken, gezondheid en fotografie

Puntpaprika gevuld met tonijn

puntpaprika met tonijnFitbox recept nr. 1: een recept voor heerlijke gevulde puntpaprika met tonijn. Boordevol eiwitten en een makkelijke manier om je groentes binnen te krijgen. Bekijk het recept hier:


Benodigdheden:

– 1 hele puntpaprika
– 1 blikjes (112 gram) tonijn in water
– 10 gram kappertjes
– 35 gram gerapste 30+ kaas
– 1 el katjap manis
– Verse peterselie
– Peper en zout


Zo maak je dit recept:

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius

Snij de paprika door de helft en verwijder de binnenkant. Leg de paprika’s in een ovenschaal.

Neem een kommetje en doe hier de uitgelekte tonijn, kappertjes en kaas in. Meng dit goed door elkaar. Strooi er nog wat peper en zout overheen. Vul de puntpaprika’s met het tonijnmengsel.

Zet de ovenschaal in de oven voor zo’n 15 minuten. Als de kaas mooi gesmolten is haal je de puntpaprika’s uit de oven. Leg ze op een bordje en strooi er wat gehakte peterselie overheen.

puntpaprika met tonijn
Bekijk hier alle recepten van ‘The Fitbox’


Voedingswaarde:
Calorieën: 264 kcal
Koolhydraten: 11 gram
Vetten: 7 gram
Eiwitten: 38 gram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.