Puntpaprika gevuld met tonijn
Fitbox recept nr. 1: een recept voor heerlijke gevulde puntpaprika met tonijn. Boordevol eiwitten en een makkelijke manier om je groentes binnen te krijgen. Bekijk het recept hier:
Benodigdheden:
– 1 hele puntpaprika
– 1 blikjes (112 gram) tonijn in water
– 10 gram kappertjes
– 35 gram gerapste 30+ kaas
– 1 el katjap manis
– Verse peterselie
– Peper en zout
Zo maak je dit recept:
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
Snij de paprika door de helft en verwijder de binnenkant. Leg de paprika’s in een ovenschaal.
Neem een kommetje en doe hier de uitgelekte tonijn, kappertjes en kaas in. Meng dit goed door elkaar. Strooi er nog wat peper en zout overheen. Vul de puntpaprika’s met het tonijnmengsel.
Zet de ovenschaal in de oven voor zo’n 15 minuten. Als de kaas mooi gesmolten is haal je de puntpaprika’s uit de oven. Leg ze op een bordje en strooi er wat gehakte peterselie overheen.
Bekijk hier alle recepten van ‘The Fitbox’
Voedingswaarde: Calorieën: 264 kcal Koolhydraten: 11 gram Vetten: 7 gram Eiwitten: 38 gram