Passie voor koken, gezondheid en fotografie

Panini met banaan, kokos en chocopasta

Je hebt er vast wel eens één gegeten; een panini. Vaak worden ze lekker hartig belegd met tomaat, panini met chocopastakomkommer, kaas en vlees. Vandaag hebben we een zoet recept van dit gegrilde broodje, heerlijk met chocopasta. Deze chocopasta bevat ook nog eens minder suikers en meer eiwitten, een perfecte vervanger van de nutella. Door het recept warm te eten smelt de chocopasta lekker over het hele broodje! Benieuwd naar het recept? Lees snel verder.


Benodigdheden voor 1 broodje

– 1 panini (voorgebakken, ±125 gram)
– 1 banaan
– 40 gram chocopasta
– 5 gram geraspte kokos


Bereidingswijze van de panini met chocopasta

Snij de panini over lengte open. Smeer de proteine chocopasta over beide kanten heen.

Schil de banaan en snij deze in dunnen plakjes. Verdeel de plakjes over de onderste helft van het broodje. Strooi de kokos over de banaan en leg de bovenste helft op de onderste helft.

Leg het broodje onder een gril- of tosti ijzer voor zo’n 5 minuten. Snij hem daarna in stukken. Zo simpel kan het zijn! Eet smakelijk!

In samenwerking met XXL Nutrition

Check hier meer van onze zoete recepten!


Voedingswaarde
Calorieën: 721 kcal
Koolhydraten: 112 gram
waarvan suikers: 3 gram  
Vetten: 22 gram
waarvan verzadigd: 6,3 gram
Eiwitten: 21 gram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.