Passie voor koken, gezondheid en fotografie

The Fit Food Friends

The Fit Food Friends

Hallo en welkom bij The Fit Food Friends!

In 2016 zijn 2 vrienden, Stan en Lennard, ‘The Fit Food Friends’ begonnen. Samen deelden zij de passie voor koken, gezondheid en fotografie . In het najaar van 2016 begon The Fit Food Friends op Instagram. Op deze pagina postten wij foto’s van onze gerechten.

In de zomer van 2017 hebben wij een Facebook pagina toegevoegd. Eén jaar na het oprichten van The Fit Food Friends besloten wij om de volgende stap te ondernemen; een eigen website. Op deze website delen wij onze recepten en verdere interessante blog artikelen.

In de zomer van 2018 bleek de combinatie van werken en deze blog voor Stan te veel te zijn. Na overleg besloot Lennard om de blog en website alleen voort te zetten. Omdat de naam inmiddels zo gewend is geraakt, is besloten om deze te houden. Voortaan gaat The Fit Food Friends solo verder, maar blijft het principe volledig hetzelfde! Inmiddels is The Fit Food Friends ook een officieel bedrijf geworden door zich sinds november 2018 in te schrijven bij de KvK.

Heb jij suggesties ter verbetering? Neem gerust contact met ons op via de contact pagina.


Wie zit er achter The Fit Food Friends?

Lennard

Hi! Mijn naam is Lennard, ik ben 24 jaar oud en hou onwijs veel van sporten, fotografie en koken. Qua sport doe ik aan voetbal in een vriendenteam en sta ik ongeveer 5 tot 7 keer in de sportschool waar ik aan krachttraining doe. Na 4 jaar studeren ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Sporten is voor mij dus een heel belangrijk onderdeel in mijn leven.

Toen ik op mijn 16e startte met fitness groeide ik vrij snel. Helaas was dit niet alleen spiermassa en kreeg ik ook vrij veel vet erbij. Toen ik mijn toppunt bereikte van ongeveer 106(!) kg met een vetpercentage van 23% wist ik dat er iets moest veranderen. Met hulp van Marvin van Voeding en Fitness en het vele sporten op de opleiding ben ik in ongeveer anderhalf jaar 16 kg afgevallen. Door dit hele proces ben ik naast de passie voor fitness ook passie voor een gezonde levensstijl gaan ontwikkelen. Zo ben ik de minor tot leefstijl/vitaliteitscoach gaan volgen en heb ik een thuisstudie tot voedingsadviseur afgerond.

Naast mijn studie en schooltijd heb ik altijd een bijbaan in de keuken gehad, waar ik inmiddels 9 jaar werk. De passie voor koken en gezonde voeding ben ik gaan combineren. Daarbij vind ik fotografie ook nog eens erg interessant en zo is voor mij de hobby tot foodfotograaf ontstaan.

Inmiddels ben ik sinds 2017 ook werkzaam als personal trainer en fitness instructeur bij Fitention en Harderwijk Fitness (2 sportscholen die nauw samenwerken en onder de zelfde eigenaar vallen). Zo blijkt maar weer dat een gezonde leefstijl en sport een groot en belangrijk onderdeel zijn van mijn leven.

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is eigendom van The Fit Food Friends, ofwel Lennard Voogd. Zowel de foto’s als recepten zijn zelf gemaakt. Foto’s of recepten mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden door andere partijen dan The Fit Food Friends tenzij anders besproken/vermeld.