Magioni pizza met geitenkaas
Ken jij ze al? De pizzabodems van Magioni? Deze bodems zijn grotendeels gemaakt van groente! Een ideale manier om gemakkelijk aan je groentes te komen. De bloemkool Magioni pizza bodem die wij hebben gebruikt bevat maar liefst 70 gram bloemkool! Wij hebben de pizza verder versierd met geitenkaas, rode biet, groene asperge en walnoot, een héérlijke combinatie! Ben je benieuwd naar het recept? Check hem hieronder!
Benodigdheden voor 1 pizza
– 1 Magioni bloemkool pizza bodem
o.a. verkrijgbaar bij de Albert Heijn
– 85 gram geitenkaas
– 40 gram groene asperge
– 30 gram walnoten
– 90 gram voorgekookte rode biet
– Rozemarijn
– Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden. Zodra de oven warm is leg je de bodem vast 3 minuutjes op een rooster in de oven.
Snij de bietjes in kleine partjes en verdeel deze over de pizza bodem. Snij de geitenkaas in dunne plakjes en leg deze over de bietjes heen. Neem de groene asperges en haal de kontjes van de asperges af. Verdeel ook deze over de pizza heen. Hak de walnoten in kleine stukjes en strooi ook deze over de pizza heen. Doe als laatste nog een beetje rozemarijn en zout over de pizza.
Bak de pizza ongeveer 10 minuutjes in de oven.
Check hier meer pizza recepten!
Voedingswaarde van 1 pizza Calorieën: 914 kcal Koolhydraten: 81 gram waarvan suikers: 6 gram Vetten: 47 gram waarvan verzadigd: 18,2 Eiwitten: 37 gram
1 gedachte over “Magioni pizza met geitenkaas”