Havermout met kaneel en vers fruit
Havermout is een ideaal product voor een stevige lunch of ontbijt. Je kunt er van alles mee combineren, zoals bijvoorbeeld deze taartjes met chocolade! Daarnaast is het een bron van vezels en vult het dus goed. Vandaag heb ik een heerlijk recept voor jou vol met vers fruit. Lees snel verder voor het hele recept!
Dit heb je nodig:
– 100 gram havermout
– Aardbeien
– 1/2 banaan
– Blauwe bessen
– 1 el kaneel
– Verse munt
– Stevia
De bereidingswijze:
Doe de havermout in een kommetje en voeg water toe. Zorg er voor dat het net onder de water staat. Zet het kommetje in de magnetron en zet hem op 900 Watt voor 2 minuten. Zo wordt het lekker zacht en trekt zich vol met het water.
Voeg de stevia of flavor drops en het kaneel toe en roer dit er goed door heen.
Snij de aardbeien en de banaan in kleine stukjes. Leg al het fruit bovenop de havermout. Strooi nog een beetje extra kaneel over het kommetje heen en voeg als laatste nog wat extra munt toe.
In samenwerking met XXL Nutrition
Voedingswaarden: Calorieën: 516 kcal Koolhydraten: 94 gram Vetten: 9 gram Eiwitten: 13 gram