De foodybox special: ‘The Fitbox’

The FitboxIn oktober van het afgelopen jaar mocht ik van Kroon op het Werk de foodybox special ontvangen. Deze special was: ‘The Fitbox’. Hierin zaten verschillende gezondere producten waarmee lekker gekookt kan worden. Deze fitbox werd eind vorig jaar naar een aantal foodbloggers en influencers gestuurd. Ik mocht deze dus ook ontvangen.

Al vrij snel ging ik aan de slag om leuke receptjes te maken. Maar zoals jullie misschien wel hebben gezien op mijn instagram heb ik november afgelopen jaar helaas mijn pols gebroken. Hierdoor kon ik niet koken, geen foto’s meer maken en ook nog amper aan mijn website werken. Dus ondanks dat ik alle receptjes met producten uit The Fitbox al had gemaakt, kon ik deze niet online zetten. Het uittypen van de recepten kost namelijk aardig wat tijd en dat lukt dus niet. Gelukkig is mijn pols inmiddels bijna weer hersteld en kan ik dus weer volle bak aan het werk. En tada: hierbij presenteer ik jullie al mijn recepten van de producten uit The Fitbox. Nou ja, bijna alle recepten. Het recept en de foto’s van het gerecht de lasagna bladen van soja bonen ben ik kwijt geraakt. Daarom heb ik in plaats van 8, 7 producten in de recepten verwerkt. Wellicht maak ik van ik dit recept gewoon weer eens opnieuw en post ik deze later nog!


The FitboxGenoeg geouwerhoerd, tijd om de recepten te delen. In The Fitbox zaten de volgende producten:

Puntpaprika’s van CuliQueen, 225 gram voor €1,69 bij de Dekamarkt en Dirk.
Lijnzaadolie van Teutoburger, 250 ml voor €2,99 bij de Albert Heijn.
Bessensap van B-berry, €2,- bij de Jumbo en speciaalzaken.
Oats Express Protein, €2,25 en alleen bij de Albert Heijn te verkrijgen.
Feta light van Apetina, 200 gram voor €2,15 bij o.a. de Jumbo, Albert Heijn en de Plus.
– Super Goodness Granola, 400 gram voor €2,49 bij o.a. de Jumbo, Albert Heijn en de Plus.
– HEKS’N Kwarkspread, zo’n €2,79 bij o.a. de Jumbo, Albert Heijn, Dirk en Plus.


puntpaprika met tonijnRecept #1: Gevulde punt paprika met tonijn:

Zelf ben ik helemaal geen fan van paprika. Maar dit recept vond ik toch erg lekker. De paprika’s heb ik gevuld met tonijn en in de oven gegrild. Het hele recept is hier te vinden!

 

 

 

 

 


Blauwe bessensap met lijnzaadolie en havermoutRecept #2: Blauwe bessen shake met lijnzaadolie en havermout

Lijnzaadolie is niet per se bedoeld om mee te koken. Daarom kun je het prima in een shake verwerken. Zo krijg je op een simpele manier wat goede vetten binnen. Verder heb ik de shake gemaakt met het blauwe bessen sap en de proteine havermout. Check het recept hier.

 

 

 

 


feta salade met honing mosterdRecept #3: Feta salade met honing-mosterd dressing

Deze feta eet ik sowieso wel vaker. Het is light feta en bevat dus een stuk minder vet dan gewone feta. Daarnaast bevat het wel aardig wat eiwitten. De salade heb ik afgemaakt met een zelfgemaakte honing-mosterd dressing. Deze doet het natuurlijk ook altijd goed! Benieuwd? Bekijk hier het recept.

 

 

 

 


Kwark met granola en kakiRecept #4: Kwark met kaki en granola

Granola vind ik altijd een goed idee als lunch, vooral in de kwark. Toch vindt ik het dan nog altijd een beetje saai. In dit recept heb ik de kwark wat zoeter gemaakt (zonder extra calorieën) en er wat kaki en gedroogde banaan aan toegevoegd, erg lekker! Hier vindt je dit recept.

 

 

 

 


groentechips met Heks'n kwarkspreadRecept #5: Groente chips met Heks’n kwarkspread als dip

Een tijdje geleden heb ik ook al een heerlijke groente chips recept gedeeld. Toen heb ik alleen courgette gebruikt. Uiteraard kun je veel meer soorten groente chips maken! Zo heb ik nu chioggia biet, wortel, pastinaak en gele courgette gebruikt. Echt super lekker! Het hele recept vindt je hier.

 

 

 

 


Meer informatie over een Foodybox van Kroon op het Werk? Kijk dan even deze link.2 gedachten over “De foodybox special: ‘The Fitbox’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.