Passie voor koken, gezondheid en fotografie

Appeltaart Havermoutje


Het is algemeen bekend dat havermout goed voor je is. En daarnaast is het ook nog eens heel erg lekker en kun je er makkelijk heel verschillende recepten mee bedenken! Deze keer gaan we voor de smaak van appeltaart en de voedingswaarden van een atleet!


Ingrediënten

– 1 appel
– 150 ml (amandel)melk
– 40 gram havermout
– Handje rozijnen
– Theelepel kaneel

 


Bereidingswijze

Snijdt de appel in kleine blokjes en zet een steelpannetje op middelhoog vuur. Verwarm de appel een klein beetje en wanneer deze ‘gaar’ begint te worden kun je de (amandel)melk en de havermout toevoegen. Wanneer ook deze warm zijn kun je de rozijnen en kaneel toevoegen!

Een heel simpel receptje, en je hebt binnen vijf minuten een heerlijk ontbijt op tafel staan! Eet smakelijk!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *