Passie voor koken, gezondheid en fotografie

5 paas brunch recepten

Dit weekend is het alweer pasen! Deze dagen staan er om bekend dat er lekker gegeten wordt, met name tijdens een uitgebreide brunch. Nu is het altijd weer even goed nadenken wat je allemaal zal gaan serveren tijdens de brunch. Wij hebben hier 5 recepten ter inspiratie die jij kan gebruiken. Het zijn zowel zoete als hartige recepten.


#1

Het eerste recept wat wij graag met je willen delen is het recept voor een heerlijke toastToast met avocado, zalm en ei met avocado, gerookte zalm en ei. Het gerecht bevat veel goede vetten en een hele hoop eiwitten. De combinatie van deze 3 ingrediënten is echt geweldig.

Wat heb je allemaal nodig?
– 2 sneetjes volkoren brood
– 100 gram gerookte zalm
– 2 eieren
– 1 avocado
– Peper en zout

Hier staat het hele recept

 

 


#2

fluffy pancakesHet tweede recept dat heerlijk is tijdens een paas brunch, zijn de fluffy pancakes met chocolade, aardbei en suikervrije maple siroop. Wie houdt er nou niet van pannenkoeken? Door de eiwitten op te kloppen worden de pannenkoeken lekker luchtig! En zoals je zelf wel kan raden is de combinatie van chocolade, aardbeien en maple syrup super lekker!

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:
– 1 heel ei
– 3 ei-eiwitten
– 100 gram Instant Oats (havermeel)
– 100 ml halfvolle melk
– 2 blokjes high protein chocolade van Myprotein
– 1 el stevia
– 3 aardbeien
– 50 gram blauwe bessen
– 30 ml suikervrije maple syrup
– Verse munt

Hier staat beschreven hoe je deze pancakes maakt!


#3

Voor onze derde brunch tip hebben we weer een hartig receptje: een sandwich met steak tartaar. De sandwich bestaat onder andere uit ‘broodjes’ van volkoren wraps, biefstuk en ei.

Wil jij dit receptje maken? Dan heb je de volgende spullen nodig:
– een goede biefstuk van ongeveer 200 gram
– 1 volkoren wrap
– 1 wortel
– 1/4 ui
– 10 gram kappertjes
– 1/2 el Franse mosterd
– 10 gram augurk
– 1 ei
– 5 ml worcestershire sauce
– Gemengde sla
– Peper en zout

Check hier de bereidingswijze!


#4

Ons vierde gerecht is vrij makkelijk te maken maar desondanks wel super lekker. Het zijn namelijk onze opgerolde wentelteefjes met chocopasta. Wentelteefjes kent iedereen natuurlijk wel, maar deze zijn gevuld met eiwitrijke chocolade pasta!

Je hebt de volgende ingrediënten nodig:
– 4 volkoren boterhammen
– 1 mespuntje kaneel
– 50 ml halfvolle melk
– 1 ei
– 40 gram Delicious Protein Spread van XXL Nutrition

Het recept en de bereidingswijze vind je hier

 

 


#5

Het vijfde en laatste recept wat wij jou aanbevelen voor de paas brunch is ons recept van komkommer-hüttenkase met gerookte zalm! Dit gerecht bevat erg veel eiwitten en is snel en makkelijk te maken.

Voor dit recept heb je nodig:
– 100 gram gerookte zalm
– 200 gram hüttenkäse
– 1/4 komkommer
– 1/2 teentje knoflook
– Bieslook
– Dille
– Peper en zout

De bereidingswijze staat hier beschreven



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *